Garancia

Termékeinkre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Meghibásodás, vagy bármilyen egyéb panasz esetén kérjük, első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot emailben:

info@okosoraszijak.hu

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik, illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is a vásárlót terheli.

A meghibásodott terméket (a garancia érvényességi ideje alatt) javítjuk abban az esetben, amennyiben a hiba javítható. Egyéb esetben cserére kerül a sor.

info@okosoraszijak.hu

Csere

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 30 munkanapon belül termékeink másik modellre is cserélhetőek, az értékkülönbözet megtérítése mellett. Amennyiben a megvásárolt terméket másikra szeretné cserélni, kérjük, első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot email címünkön.

info@okosoraszijak.hu

Elállás

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a vevőnek törvény által biztosított joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a termékért kifizetett vételárat visszatérítjük a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 munkanapon belül.

Ha elállási jogával kíván élni, azt írásban (levélben vagy e-mailben) teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási igényét a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül jelezheti.

(Postai levél útján történő elállás esetén a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelmű legyen a feladás dátuma.)

A megrendelt terméket, kérjük, juttassa vissza székhelyünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket, kérjük, ne utánvéttel küldje vissza, az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatási költsége is a vevőt terheli.

A termék visszaküldését követő 14 napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk